Events
 
 
 
Пiсне меню

 

Пiсне меню

 

Салати

 

 

вихід

Грн

Салат «Марічка»

(запечений буряк, зелень селери, листя цикорію та медово-гірчична підлива)

210

75,00

Салат «Весняний» (з молодої капусти з огірком та зеленню)

 

175

115,00

Салат з червоної квасолі, зелені та томатів

  250

127,00

Вінігрет овочевий з маринованими грибами та зеленим горошком

250

75,00

 

Гарячi закуски

 

Томат начинений броколі з грецьким горіхом та базиліковою підливою

150/15/10

105,00

Теплий паштет з баклажанів з хрумкими грінками

170/20

155,00

 

Першi страви

 

Юшка - квасоляна

 

350

67,00

Пісний борщ з копченою грушею

 

300/

75,00

Гороховий суп-пюре з житніми гріночками

250/30

65,00

 

 

 

 

 

Другi страви

 

 

Голубці з кучерявої капусти з перловою кашею та грибами

 

 

200/35

115,00

Зрази картопляні з тушкованою капустою та грибами

 

220/50

75,00

Перець начинений гречаною кашею з лисичками

 

300/35

195,00

Рататуй овочевий з запеченими томатами чері

 

250

168,00

 

Десерти

 

 

Чорнослив начинений грецькими горіхами з медом та полуничною підливою

 

120/20

85,00

Вареники з вишнями в лимонній глазурі з малиновою підливою

 

 

250/20

78,00

Кисіль із персиків з лимонним сорбетом

200/30

47,00