Царське село

Українська кухня в києві

Мрієте зануритися в атмосферу української традиційної кухні, насолодитися гастрономічним раєм? Хочете познайомитися зі смачними, ситними та ароматними стравами в етнічної атмосфери з побутом і традиціями українського народу? Тоді запрошуємо відвідати одне з унікальних, розкішних закладів, розташованих в центрі Києва біля Києво-Печерської лаври – ресторан – музей “Царське село“.

 

Український ресторан в самобутньому стилі

Вже з порогу закладу вражає його етнічний стиль, розбурхує запах свіжоспеченого тіста, пампушок і ароматного борщу з апетитними шматочками сала, часничком та червоним перцем. Але це лише частина меню, замовити яке зручно в одному з декількох залів. А в них панує справжня музейна атмосфера з безліччю антикварних речей. Дивлячись на інтер’єр приміщень, ви зможете з легкістю перенестися в стародавній Київ й відчути на собі дух українських сіл, вибравши один з цих залів. На вибір відвідувачів ми пропонуємо декілька приміщень з цікавими назвами:

Унікальність, привабливість приміщень дозволяє гостям насолоджуватися трапезою та поруч розташованими елементами українського побуту минулих століть. Ви можете замовити столик завчасно і бути впевненими, що страви будуть подані в строк.

Українська кухня – різноманіття та особливості

Завдяки високим смаковим якостям й різноманітності страв, українська кухня сьогодні по праву вважається однією з багатих та цікавих у всьому світі. Галушки, гречаники, пампушки, український борщ, шпиговане сало, буженина з борщем – хто ж відмовиться від таких шедеврів, які можна зустріти в ресторанах та кафе на різних куточках нашої планети. Про них можна почути в далекій Америці, Франції, Японії або Китаї. Всі ці кулінарні українські шедеври ви скуштуєте у нашому кафе, яке відрізняється від інших закладів рядом особливостей та специфікою приготування страв.

У нашому закладі працюють першокласні кухарі та кулінари, які досконало знають особливості національної кухні, яка умовно поділяється на:

Банкетне меню містити величезну кількість страв, що складаються з холодних закусок, салатів, гарячих страв, випічки. В нашому закладі українська кухня зведена в особливий культ, що робить її модною і стильною. Найчастіше українці й багато закордонних гостів вважають за краще покуштувати у нас смак ароматного українського борщу, який готується за особливою рецептурою, шпиговане свіже сало, або смажене свиняче сало у вигляді шкварок, також пампушки, домашні ковбаски зі свинини та багато інших страв.

 

Приготування за старовинними українськими та авторськими рецептами

Своїм гостям й відвідувачам пропонуємо на вибір замовити такі приготування, як вергуни, вареники, гречаники, поширені види каш, включаючи гарбузову, гречану, пшону. І особливо популярними вважаються тушковане м’ясо з картоплею, буженина тушкована з капустою, битки, сало шпиговане часником, різноманітні соління, грибні та рибні юшки, вареники з вишнями, м’ясом, капустою, картоплею. Особливе місце займають приготування за українськими рецептами з риби, як наприклад, можна покуштувати фарширований цибулею та грибами короп, крученики рибні, запечений в сметані карась, судак з цибулею та інші. Але хто ж не захоче дізнатися справжній смак української горілки? Ми обов’язково запропонуємо Вам наливочки з журавлини та інші шедеври алкогольних й безалкогольних напоїв за українськими рецептами. Всіх приготувань і не перерахувати, чим багата наша професійна українська кухня.

Затишний ресторан з живою музикою готовий прийняти своїх відвідувачів в будь-який час. У нас можна провести будь-які святкові заходи, у тому числі, ювілей, корпоратив, весілля, випускні вечори, зустрічі з бізнес-партнерами з інших країн та інші важливі події.

 

Ми запевняємо, що наші гості приходять в захват від вишуканих національних страв, їх високої якості приготування за старовинними та авторськими рецептами в поєднанні з неперевершеним оздобленням приміщень в українському стилі.

Кухарі готують всі без винятку страви за старовинною рецептурою в спеціальному посуді, що надає особливий їм смак та аромат. Кулінарні старання працівників високо цінуються відвідувачами. А наш ресторан в цілому, розташований в Печерському районі біля легендарного пам’ятника Батьківщина Мати, можна зарахувати до унікальних архітектурних шедеврів, які варті уваги жителів та гостей міста. Забронювати столик або зал на певну дату можна за телефонами в будь-який час!