Історія Київського торта

Історія Київського торта

Київський торт, подейкують, з’явився випадково. Кондитери на фабриці імені Карла Маркса забули поставити в холодильник збиті яєчні білки, що застосовуються при виготовленні бісквітів. Суміш застигла, проте кухарі не стали викидати продукт, коржі були покриті кремом та прикрашені. Так вперше побачив світ легендарний торт.
Згодом рецепт був вдосконалений. У коржі почали додавати різноманітні горіхи та змінили оформлення торта. Насправді рецепт зберігають в цілковитій таємниці. Кажуть, щоб купити Київський торт в радянські часи треба було мати знайомих, інакше отримати смаколик було не можливо. Ми ж з радістю готуємо для вас легендарний торт за спеціальним рецептом! Впевнені, що незабутній смак ви запам’ятаєте надовго.

***

***